Η Αναπλ. Υπουργός Εργασίας στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

theano-2

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης


Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο είχε σήμερα, Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου η Αναπλ. Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου.

Την Αναπλ. Υπουργό υποδέχθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Συμεών Βολιώτης και ο Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου Αρχιμ. Χρυσόστομος Παπαθανασίου.

Στη συνέχεια η κα Θεανώ Φωτίου είχε ιδιαίτερη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα και διήρκησε πάνω από τριάντα λεπτά.

Πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι ο Αρχιεπίσκοπος και η Αναπλ. Υπουργός Εργασίας κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζήτησαν τρόπους που αφορούν την διαχείριση της ανθρωπιστικής κρίσης μέσα από την στενή συνεργασία Πολιτείας και Εκκλησίας.

Επίσης τέθηκε στο τραπέζι η αξιοποιήση της μεγάλης εμπειρίας που έχει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και η Εκκλησία πάνω σε τέτοια ζητήματα.

theano-1

theano-3

Εμφανίσεις: 42121
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!