Κοπή Βασιλόπιτας στη Βιβλιοθήκη της Αρχιεπισκοπής (ΦΩΤΟ)

bibliothiki-8

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας για τη νέα ημερολογιακή χρονιά στην Βιβλιοθήκη της Αρχιεπισκοπής.

Την Βασιλόπιτα της Βιβλιοθήκης ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης και παρέστησαν Διευθυντές οργανισμών της Εκκλησίας της Ελλάδος, κληρικοί της Αρχιεπισκοπής, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, άνθρωποι των γραμμάτων και του πολιτισμού, καθηγητές του κοινωνικού φροντιστηρίου και μαθητές με τους γονείς τους.

Ο Διευθυντής της Βιβλιοθήκης κ. Σεβαστιανός Ανδρεάδης ευχήθηκε "καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και αγάπη και να προσπεράσουμε κάθε κρίση". Μίλησε για το κοινωνικό φροντιστήριο, τα προγράμματα που λειτουργούν και αναφέρθηκε στους εθελοντές καθηγητές λέγοντας πως "αποτελούν πρότυπο, ιδιαίτερα αυτές τις κρίσιμες μέρες που ζούμε".

Στη συνέχεια ο Αρχιεπίσκοπος μοίρασε αναμνηστικά δώρα στους καλεσμένους και αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τους καθηγητές και τους μαθητές.

bibliothiki-1

bibliothiki-2

bibliothiki-3

bibliothiki-4

bibliothiki-5

bibliothiki-6

bibliothiki-7

bibliothiki-9

bibliothiki-10

bibliothiki-11

Εμφανίσεις: 57082
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!