Η Υφ. Υγείας στους ηλικιωμένους της Μονάδας Alzheimer της «Αποστολής»

mko-5

Μαζί με τους ηλικιωμένους της Ολοκληρωμένης Μονάδας Αντιμετώπισης Alzheimer και Συναφών Παθήσεων του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών έφαγε, το μεσημέρι της τρίτης μέρας των Χριστουγέννων, η Υφυπουργός Υγείας κα Αικατερίνη Παπακώστα – Σιδηροπούλου, στα πλαίσια της δράσης του Υπουργείου «Τρώμε Μαζί»

Η κα Παπακώστα κατά την διάρκεια του εορταστικού γεύματος αναφέρθηκε στο νόημα των εορτών και εξήρε το εξειδικευμένο έργο της Μονάδας το οποίο γίνεται υπό τη σκέπη Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και ευχήθηκε σε όλους υγεία και πάντα χαρούμενες στιγμές.

«Η «Αποστολή», είπε η υφυπουργός, με την καθοδήγηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, πραγματοποιεί ένα τεράστιο κοινωνικό έργο το οποίο η πολιτεία οφείλει να στηρίξει».

Ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας ευχαρίστησε, εκ μέρους του Μακαριωτάτου την Υφυπουργό για την ευγενική πρωτοβουλία να γευματίσει , ημέρες εορτών, με τους ηλικιωμένους και αναφέρθηκε στις άοκνες προσπάθειες του προσωπικού και των εθελοντών προκειμένου να νιώσουν οι επωφελούμενοι του «Καρελλείου» την θαλπωρή των ημερών.

Η κα Υφυπουργός προσέφερε δώρα στους ηλικιωμένους και ευχαρίστησε τους ενοίκους και το προσωπικό αλλά και την υπεύθυνη της δομής κ. Κατερίνα Ευθυμιοπούλου για τη θερμή φιλοξενία.

Το γεύμα προσφέρθηκε με πρωτοβουλία της υφυπουργού Υγείας και την στήριξη του Κοινωνικού Συνεταιρισμού «Ευ ζην» και της εταιρείας “COCA COLA”, ενώ σημαντική ήταν η συνδρομή ατόμων των δύο συστημάτων Χαλανδρίου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, τα οποία εθελοντικά πλαισίωσαν τη δράση.

mko-1

mko-2

mko-3

mko-4

Εμφανίσεις: 40325
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!