Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο ''ΔΗΜΗΤΡΕΙΟ'' Κέντρου Φροντίδας Παιδιού της «Αποστολής»

apostoli-kalanta-1

«Φωνές παιδιών, μελωδίες αγγέλων», ήταν ο τίτλος της ξεχωριστής χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που παρουσίασαν, τα 60 παιδιά του ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ Κέντρου Φροντίδας Παιδιού της «Αποστολής», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν. των Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης Μοσχάτου.

Ο ναός γέμισε από ύμνους, κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια που απέδωσαν η παιδική χορωδία του ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ, η χορωδία της «Μουσικής Γωνιάς» του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου , τις οποίες διηύθυνε η κ. Ειρήνη Κοντοσώρου, η Βυζαντινή Χορωδία του Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης, οι λυρικές τραγουδίστριες κ. Έλλη Ζιάζιαρη(soprano) και Χριστίνα Μακρή (mezzo soprano), που ερμήνευσαν χριστουγεννιάτικες άριες των Bach & Handel.

Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες, έβαλαν όλο το ταλέντο τους για να υποστηρίξουν αφιλοκερδώς, αυτή τη διαφορετική μουσική παράσταση. Ξεχώρισαν, όμως, τα μικρά παιδιά, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με υπομονή και υπευθυνότητα. Αγγελάκια με φωτοστέφανα και κουδουνάκια, τυμπανιστές, πιανίστες, solo τραγουδιστές και όλα τα μέλη της παιδικής χορωδίας, πήραν το πιο δυνατό χειροκρότημα του κοινού.

Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Συμεών Βολιώτης, προτεραιότητα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της «Αποστολής» είναι η στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους, ενώ ο Γενικός διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας μίλησε για το θαύμα του εθελοντισμού και της προσφοράς των κατοίκων του δήμου Μοσχάτου και Ταύρου στο «Δημήτρειο».

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, η εκδήλωση συνεχίστηκε στο φιλόξενο χώρο του ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ, με ζεστό τσάι , γλυκά κεράσματα κι εγκάρδιες ευχές για Καλά Χριστούγεννα.

Τη γιορτή των παιδιών, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Συμεών Βολιώτης, ο Γενικός Διευθυντής της Αποστολής κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, ο Δήμαρχος του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων της πόλης και πλήθος κόσμου, που πέρασαν ένα απόγευμα γεμάτο από συγκίνηση και τρυφερά συναισθήματα, που μόνο η χάρη και η αθωότητα των μικρών παιδιών μπορούν να προκαλέσουν.

apostoli-kalanta-2

apostoli-kalanta-3

apostoli-kalanta-4

apostoli-kalanta-5

apostoli-kalanta-6

Εμφανίσεις: 22284
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!