Αντιοχείας: ''Ο Ξενώνας είναι μαρτυρία αγάπης σε όλο τον κόσμο'' (ΦΩΤΟ)

dimtsas-87

Άγιος Δημήτριος | Αιμίλιος Πολυγένης

Τον "Ξενώνα Εστία" ανηλίκων μεταναστών της ΜΚΟ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" επισκέφθηκε πριν από λίγο ο Πατριάρχης Αντιοχειας κ. Ιωάννης.

Ο Πατριάρχης Ιωάννη έφτασε στον "Ξενώνα" συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και την Συνοδεία του.

Τον Πατριάρχη Αντιοχείας υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής της ΜΚΟ "Αποστολή" κ. Κωστής Δήμτσας, υπάλληλοι και τα ανήλικα παιδιά του "Ξενώνα Εστία" από τη Συρία, το Ιράκ, το Μπαγκλαντές, το Αφγανιστάν, το Σουδάν κτλ.

Στη συνέχεια ο Πατριάρχης και ο Αρχιεπίσκοπος επισκέφθηκαν το ιερό παρεκκλησί της Αγίας Σκέπης που βρίσκεται εντός του Ξενώνα, όπου προσκύνησαν και άναψαν ένα κερί.

"Η επίσκεψη σας στον Ξενώνα είναι εξαιρετικής συμβολικής σημασίας, διότι με τον τρόπο αυτό στέλνετε ένα μήνυμα ειρήνης καθώς στη χώρα σας υπάρχει θρησκευτικός πόλεμος", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δήμτσας καλωσροίζοντας τον Πατριάρχη Αντιοχείας.

Σε άλλο σημείο ο κ. Δήμτσας τόνισε: "Η Εκκλησία στέκεται στο πλευρό των παιδιών χωρίς να κάνει διακρίσεις σε φυλές και γλώσσες."

Από την πλευρά του ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Αντιόχειας εξέφρασε την χαρά του που επισκέφθηκε τον Ξενώνα, υπογραμμίζοντας ότι η Εκκλησία είναι πάντα κοντά στον άνθρωπο.

"Ο Ξενώνας είναι μια μαρτυρία αγάπης της Εκκλησίας σε όλο τον κόσμο", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης.

dimtsas-78

dimtsas-79

dimtsas-80

dimtsas-81

dimtsas-82

dimtsas-83

dimtsas-84

dimtsas-85

dimtsas-86

dimtsas-88

dimtsas-89

dimtsas-90

dimtsas-91

Εμφανίσεις: 49361
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!