Για Μέση Ανατολή συζήτησαν Αρχιεπίσκοπος και Άννα Καραμανλή

2155502

ROMFEA.GR | Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο είχε η βουλευτής Β΄ Αθηνών Άννα Καραμανλή, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Να αναφερθεί ότι η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν η εισηγήτρια του νομοσχεδίου για την οργάνωση των θρησκευτικών κοινοτήτων στην Ελλάδα.

Η κ. Καραμανλή μετά το πέρας της συνάντησης τόνισε: «Η αγάπη, η ανεκτικότητα, η ισότητα και ο σεβασμός στο ανθρώπινο πρόσωπο ανεξάρτητα από τη φυλή, το θρήσκευμα, το φύλο ή όποιον άλλον διαχωρισμό υπήρξαν πάντοτε βασικοί αξιακοί κώδικες της Ορθοδοξίας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι "σε αυτούς τους κώδικες κινείται και το νομοσχέδιο ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει πως «ειδικά τούτη την ώρα οφείλουμε να το θυμόμαστε πολύ πιο έντονα γιατί τώρα οι Χριστιανοί διώκονται από τις αρχαίες κοιτίδες του χριστιανισμού στη Μέση Ανατολή. Απέναντι σ’ αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα εμείς δίνουμε μαρτυρία δημοκρατίας, σεβασμού, πολιτισμού και αλληλεγγύης».

Εμφανίσεις: 40824
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!