Θεία Λειτουργία για την λήξη του ΙΕ Λειτουργικού Συμποσίου

litou-simpo-9

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρέα, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.

Η Αρχιερατική Θ. Λειτουργία τελέστηκε πριν τη λήξη των εργασιών του ΙΕ΄ Πανελληνίου Λειτουργικού Συμποσίου Στελεχών Ιερών Μητροπόλεων με θέμα «Οι Ακολουθίες του Νυχθημέρου», υπό την αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.

Το Συμπόσιο διήρκησε τρεις ημέρες, ενώ οι εργασίες του φιλοξενήθηκαν από την Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρέα.

Ο Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος ευχαρίστησε τον οικείο Ιεράρχη κ. Δανιήλ, υπό διπλή έννοια. Τόσο ως Πρόεδρο της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Λειτουργικής Αναγεννήσεως, όσο και ως οικοδεσπότη των εργασιών του παρόντος Συμποσίου.

litou-simpo-1

litou-simpo-2

litou-simpo-3

litou-simpo-4

litou-simpo-5

litou-simpo-7

litou-simpo-6

litou-simpo-10

litou-simpo-11

litou-simpo-12

litou-simpo-13

litou-simpo-14

litou-simpo-15

litou-simpo-16

litou-simpo-17

litou-simpo-18

litou-simpo-19

litou-simpo-20

litou-simpo-21

litou-simpo-22

litou-simpo-23

litou-simpo-24

litou-simpo-25

Εμφανίσεις: 61325
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!