Συλλυπητήρια Αλβανίας Αναστασίου στον Πολωνίας Σάββα

ImageΣυλλυπητήρια επιστολή προς τον Μακαριώτατο Μητροπολίτη Βαρσοβίας και Αρχιεπίσκοπο πάσης Πολωνίας κ. Σάββα απέστειλε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος για το αεροπορικό δυστύχημα στο Σμολένσκ Ρωσίας.

«Μετά συνοχής καρδίας συμμετέχουμεν και ημείς εις το βαρύ πένθος της καθ’ Υμάς προσφιλούς Εκκλησίας και της Χώρας Σας επί τω τραγικώ θανάτω ενενήκοντα εξ εκλεκτών συμπολιτών Σας, μεταξύ των οποίων του Προέδρου Lech Kaczynski καθώς και του προσφιλούς Αρχιεπισκόπου Χαϊνόφκα Μύρωνος.» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μακαριώτατος κ. Αναστάσιος.

«Συλλυπούμενοι εξ όλης καρδίας την Υμετέραν πεφιλημένην Μακαριότητα και τους οικείους των θυμάτων, δεόμεθα εκ βαθέων, όπως ο Θεός αναπαύη εν χώρα ζώντων τας ψυχάς των μεταστάντων και χαρίζη εις τον ευσεβή πολωνικόν λαόν την ειρήνην και την παρηγορίαν του αναστάντος Χριστού.» τελειώνει το συλλυπητήριο μήνυμα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ. Αναστασίου.

 

 

Εμφανίσεις: 94829
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!