Επίσκεψη Προκαθημένων στο Πανεπιστήμιο "Λόγος" των Τιράνων (ΦΩΤΟ)

logos-18

Τίρανα | Αιμίλιος Πολυγένης

Το Πανεπιστήμιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας "Λόγος" επισκέφθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης και οι Προκαθημένοι των κατά τόπους Ορθοδόξων Εκκλησιών.

Τόσο ο Οικουμενικός Πατριάρχης όσο και οι Προκαθήμενοι έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Κοσμήτορα και τους καθηγητές του Πανεπιστημίου, οι οποίοι τους καλωσόρισαν τονίζοντας ότι μεγάλη ευλογία η επίσκεψη αυτή.

Στη συνέχεια ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε μια σύντομη συνομιλία με φοιτητές του μικροβιολογικού τμήματος, τους οποίους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και τους προέτρεψε να διαπρέψουν στις σπουδές για το μέλλον της ανθρωπότητας.

"Η Εκκλησία με την Επιστήμη δεν ανταγωνίζονται, αλλά είναι δύο μεγέθη που αλλησυμπληρώνονται", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Οικουμενικός Πατριάρχης απευθυνόμενος προς τους φοιτητές.

Σε άλλο σημείο ο κ. Βαρθολομαίος ανέφερε: "Εμείς ως Οικουμενικό Πατριαρχείο έχουμε κάνει πάρα πολύ μεγάλη δουλειά για το περιβάλλον, και έχουμε κάνει μια επιτροπή θρησκεία-επιστήμη και περιβάλλον."

"Εκφράζουμε την χαραά μας που σας συναντουμε σήμερα και είδαμε από κοντά το σπουδαίο έργο σας", πρόσθεσε ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξοξίας.

Τέλος στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου ο Αρχιεπισκοπος Αλβανίας κ. Αναστάσιος, ενημέρωσε τους Προκαθημένους για την σύσταση του ΙΕΚ και του Πανεπιστημίου "Λόγος"

Στη συνέχεια πραγματοποιήσαν επίσκεψη στο Λύκειο της Αρχιεπισκοπής "Τίμιος Σταυρός" όπου έβγαλαν και αναμνηστική φωτογραφία με τους μαθητές.

logos-1

logos-2

logos-3

logos-4

logos-5

logos-6

logos-7

logos-8

logos-9

logos-10

logos-11

logos-12

logos-13

logos-14

logos-15

logos-16

logos-17

logos-19

logos-20

logos-21

logos-22

SAM 6116

SAM 6117

SAM 6128

Εμφανίσεις: 96907
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!