Πρωθυπουργός Αλβανίας: ''Ευγνώμονες όλοι για το έργο του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου"

ber2

Την ημέρα του Πάσχα ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας κ. Μπερίσα και η σύζυγός του, επισκέφθηκαν τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κ. Αναστάσιο, για να εκφράσουν τις ευχές τους προς τον ίδιο και όλους τους Ορθοδόξους Χριστιανούς της Αλβανίας για τη μεγάλη εορτή των Χριστιανών.

Κατά την προσφώνησή του ο κ. Μπερίσα, αποτιμώντας το έργο που επιτελέστηκε για την Εκκλησίας της Αλβανίας κατά τα τελευταία 20 χρόνια, δήλωσε μεταξύ άλλων και τα εξής:

"Η σημερινή ημέρα μου προσφέρει την ιδιαίτερη ευκαιρία,  για να εκφράσω για άλλη μια φορά προς τον  Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας  κ. Αναστάσιο Γιαννουλάτο τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη και τον βαθύτατο σεβασμό για το μεγάλο έργο που έχει προσφέρει για την ανάσταση της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας. Και όχι μόνον  αυτό,  αλλά και για τη μεγάλη αφοσίωσή του να βοηθεί την Αλβανία και τους Αλβανούς κατά την περίοδο αυτή σε όλες της πτυχές".

Εξάλλου συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε προς τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νισάνι, ενώ αυτοπροσώπως του ευχήθηκαν η Πρόεδρος της Βουλής κ. Τοπάλλι, ο Δήμαρχος των Τιράνων κ. Μπάσα, οι πρόεδροι των πολιτικών κομμάτων του Σοσιαλιστικού κ. Ράμα και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Ντούλε, υπουργοί, θρησκευτικοί ηγέτες, πολιτικοί, διπλωμάτες, ακαδημαϊκοί και πλήθος πιστών.

ber

ber3

ber4

ber5

ber6

ber7

ber8

ber9

ber10

ber11

bera

Εμφανίσεις: 111590
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!