Αλύπια: "Η Αγία Μητερα του Κιέβου η Δια Χριστόν Σαλή"

alypiaΚυκλοφόρησε πρόσφατα ένα μικρό και καλαίσθητο βιβλίο του Αρχιμανδρίτη Γεωργίου Χρυσοστόμου, Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας και Καθηγητή της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης.

Τίτλος του: «ΑΛΥΠΙΑ: Η ΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ Η ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΗ».

Μέσα σε αυτό παρουσιάζεται ανάγλυφα η ζωή μιας σύγχρονης Αγίας, που εκοιμήθη το 1988, διωγμένη από το αθεϊστικό καθεστώς της πατρίδας της. Ο βίος θαυμαστός, τα θαύματα πολλά, ο τάφος της σημείο προσκυνήματος.

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου παρουσιάζονται και πολλές πληροφορίες για τις μεθόδους του αθεϊστικού καθεστώτος σε βάρος της χριστιανικής πίστεως και της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Αλλά και το πώς το φως της Ορθοδοξίας φώτισε τα σκοτεινά μονοπάτια της αθεΐας και ενίσχυσε τους ορθόδοξους πιστούς στην Ουκρανία να παραμείνουν εδραιωμένοι στην πίστη.

Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν στο Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας Αγίων Αναργύρων Βεροίας, όπου εφημερεύει ο συγγραφέας.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ:                       ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ:

Ιερός Ναός Αγίων Αναργύρων          1. Βιβλιοπωλείο ΛΥΔΙΑ
Λεωφόρος Ανοίξεως 57                    Καμβουνίων 1 - Θεσσαλονίκη
591 00  Βέροια                                τηλ. 2310 237412
τηλ. 23310 22944

e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                 2. Βιβλιοπωλείο ΠΑΥΛΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ
Βενιζέλου 29 - Βέροια
τηλ. 23310 20951

Εμφανίσεις: 67431
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!