Πατριάρχης Ειρηναίος: Ένας αληθινός σύγχρονος μάρτυς της Ορθοδοξίας

0irinaios-1

Του Σεβ. Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου

Επανερχόμεθα στο μεγάλο θέμα που ακούει στο όνομα "ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ"!

Και δεν θα παύσουμε να αναφερόμεθα στο ζήτημα αυτό, αφού ο εγκλεισμός ενός αθώου ανθρώπου, σημαντικού ή ασήμαντου, στα σίδερα της φυλακής, μάλιστα δε από τα πνευματικά του τέκνα συνιστά ένα φρικτό έγκλημα!

Πολύ περισσότερο, εάν ο εγκλεισμός έχει σαν θύμα ένα εκκλησιαστικό Ηγέτη, κυρίως όμως έναν ταπεινόν και ακατάκριτον Πατριάρχην της Ορθοδοξίας, έναν άγιον άνθρωπον!

Ο κατά πάντα αχαρακτήριστος έγκλεισμός του Μακαρ. Πατριάρχου Ειρηναίου στο σιδερόφρακτο κελλί Του από τήν Αγιοταφική Αδελφότητα αποτελεί στίγμα για ολόκληρη την Ορθόδοξη Εκκλησία!

Όσοι Πατριάρχες και Αρχιεπίσκοποι σιωπούν, όποιοι κι΄άν είναι, μια μέρα θα λογοδοτήσουν στο Ουράνιο Δικαστήριο!

Διά της σιωπής των γίνονται συνένοχοι στο αποτρόπαιο αυτό έγκλημα!

Επανερχόμεθα, λοιπόν, στο μεγάλο αυτό θέμα, για να παρουσιάσουμε, αναδημοσιεύοντας εδώ, τη διαμαρτυρία, που με συγκίνηση ανακαλύψαμε στον ιστότοπο "Κιβωτός".

Περιέχει πολλά συγκλονιστικά στοιχεία! Δημοσιεύεται εκεί και μια επιστολή διαμαρτυρίας του έγκλειστου Πατριάρχου κ. Ειρηναίου.

Λυπηθήκαμε όλοι για την περιπέτεια και το τραγικό τέλος αυτού του άτυχου νέου, που ακούει στο όνομα Βαγγέλης Γιακουμάκης, αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως όλα τα ΜΜΕ επί είκοσι τόσες ημέρες τώρα ασχολούνται μονίμως με την υπόθεσή του, ενώ δεν βρέθηκε έστω ένα τηλεοπτικό κανάλι να ασχοληθή με τον κατάκλειστο και τόσο αδικημένο Πατριάρχη κ. Ειρηναίο.

Μοναδική εξαίρεση απετέλεσε η ηλεκτρονική εφημερίδα "Romfea.gr: την οποία και συγχαίρουμε!

Τελειώνοντας τα λίγα αυτά λόγια σας παρακαλώ, αγαπητοί Αδελφοί καί Πατέρες, να προσευχώμεθα για την όσο πιο γρήγορα γίνεται απελευθέρωση του φυλακισμένου γενναίου Μάρτυρος Πατριάρχου κ. Ειρηναίου.

Καθώς φαίνεται εκεί κάτω στα Ιεροσόλυμα η έννοια της αγάπης είναι άγνωστη!

Η κακία καί το μίσος κυριαρχούν! Αλλά για πόσο καιρό ακόμη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Εμφανίσεις: 36529
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!