Ένα μπράβο στον Υπουργό Δικαιοσύνης

athanasioy1

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

Κόντρα στο ρεύμα των "προοδευτικών" δυνάμεων της χώρας που θέλουν να επιβάλλουν άλλες παραδόσεις και νέα κοινωνικά ήθη και πρότυπα, ο υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε κατηγορηματικά κατά του γάμου των ομοφύλων.

Δεν συνηθίζουμε μέσα από τη Romfea.gr να σχολιάζουμε δηλώσεις πολιτικών. Δεν μπορούμε όμως να μην αποδώσουμε θετικό πρόσημο και να απονείμουμε τα εύσημα στον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπο Αθανασίου.

Είχε το θάρρος της γνώμης του και κόντρα στα σύγχρονα ήθη που πλασάρουν νέοι πολιτικοί, φορείς και πρόσωπα, και θέλουν να επιβάλλουν ως αναφαίρετο "ανθρώπινο δικαίωμα" την καθιέρωση του γάμου ομοφύλων, ο Υπουργός δήλωσε κάθετα αντίθετος.

Μία δήλωση που μπορεί να του κοστίσει χιλιάδες ψήφων αφού πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα. Όμως οι πολιτικοί μερικές φορές πρέπει να προασπίζουν τα πιστεύω τους, ακόμη και αν οι απόψεις τους έχουν πολιτικό κόστος.

«Δεν το συζητώ, δεν το διανοούμαι», είπε ο κ. Αθανασίου για τους γάμους ομόφυλων, μιλώντας στο Mega, συμπληρώνοντας ότι «και η σύμβαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων το απαγορεύει. Όταν μιλάει για γάμο μιλάει για άνδρα και γυναίκα».

«Είμαστε μια χώρα η οποία σέβεται τις παραδόσεις, σέβεται την φύση του ανθρώπου και δεν είναι δυνατόν να επιτραπεί τουλάχιστον με αυτή την κυβέρνηση και με αυτή την υπουργία ο γάμος», σημείωσε ο Υπουργός.

Μερικές φορές οφείλουμε να λέμε και ένα μπράβο σε κάποιους πολιτικούς...

Εμφανίσεις: 69632
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!