Φθιώτιδος Νικόλαος: ''Η Ελλάδα έχει άνδρες''

fthiotidos nikolaos1

Του Σεβ. Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικολάου

Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός στους εχέφρονες πολίτες που θέλουν η κοινωνία μέσα στην οποία ζουν να διέπεται από νόμους και κανόνες, καθώς διαπιστώνουν καθημερινά να παραβιάζονται οι προαιώνιες αξίες και να θεσμοθετούνται ως αξίες ζωής, τα πάθη και οι διαστροφές με την δικαιολογία, ότι μια προοδευμένη κοινωνία πρέπει να επιδεικνύει ανεκτικότητα προς κάθε άνθρωπο.

Για την προστασία των ανθρώπων του περιθωρίου πρώτος μίλησε και έπραξε ο ίδιος ο Χριστός, ο οποίος συνέτρωγε με αμαρτωλούς τελώνες και πόρνες και ουδέποτε εξουθένωσε κανέναν αλλά με αγάπη εδέχετο κάθε αμαρτωλό.

Τον άνθρωπο επροστάτευε, την αμαρτία όμως εστηλίτευε. Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι το τελείως αντίθετο.

Τα σύγχρονα άθρησκα κράτη κολακεύουν τους ασχημονούντες και προβάλουν τις ιδιαιτερότητες και τα πάθη τους ως φυσιολογικούς τρόπους ζωής.

Εδώ έχουμε τελεία ανατροπή της ηθικής και της νομιμότητος, αποχαύνωση και αποκτήνωση των ανθρώπων και εγκληματική προώθηση πάσης φύσεως ανωμαλίας.

Πως να ονομάσουμε τις πολιτείες εκείνες, που νομιμοποιούν την παιδεραστία;

Πως να χαρακτηρίσουμε τα κοινοβούλια εκείνα, που αναγνωρίζουν ως «γάμο» τη σχέση ανθρώπων του ιδίου φύλλου, στους οποίους μάλιστα δίδουν το δικαίωμα υιοθεσίας παιδιών;

Ακούσθηκε ότι η Ελλάδα καταδικάσθηκε από το Δικαστήριο της Ευρώπης, διότι δεν πέρασε ακόμα τον γάμο των ομοφυλοφίλων.

Η Ελλάδα έχει άνδρες, που υπερασπίζονται τα ιδεώδη της δημοκρατίας και του Ευαγγελίου.

Θα είναι ολέθριο για την πολιτεία, να ενδώσει στις πιέσεις των Ευρωπαίων και να χάσει τον πνευματικό ανδρισμό της.

Αυτό όμως δεν θα γίνει ποτέ, γιατί οι φύλακες αγρυπνούν.

Εμφανίσεις: 58119
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!