Αμβρόσιος: ''Οι ξένοι μας έβαλαν τα γυαλιά''

ambro

Την ώρα που εμείς οι Έλληνες αναλισκόμεθα στο να γκρεμίσουμε ό,τι Ελληνικό, ό,τι Ορθόδοξο, ό,τι Ωραίο...

Τήν ώρα που οι Έλληνες ψηφίζουν για τα τραγούδια της Eurovision και δίδουν δώδεκα (12) βαθμούς σέ ένα τραγουδιστή-έκτρωμα του γένους των ανθρώπων, οι εκτός Ελλάδος σκεπτόμενοι και στοχαζόμενοι άνθρωποι ανακαλύπτουν, ότι η αρχαία ελληνική γλώσσα είναι κορυφαία στο είδος της! Είναι η πιό πλούσια γλώσσα του κόσμου! Είναι μια γλώσσα για δυνατά μυαλά! Καί άλλοτε είχε αναγνωρισθή η αξία της ελληνικής γλώσσης!

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όταν οι αρμόδιοι συνεσκέπτοντο περί του ποιά θα είναι η γλώσσα του "νέου των κόσμου", δηλ. της μεγάλης Χώρας των, την οποίαν ο Χριστοφόρος Κολόμβος ('Ελληνας και αυτός) η Ελληνική Γλώσσα στην ψηφοφορία, που έγινε τότε, υστέρησε για μια ψήφο!

Δηλ. παρά λίγο θα ήταν σήμερα η επίσημη γλώσσα της Αμερικανικής Ηπείρου!

Αυτό, που τότε εχάσαμε, έρχεται σήμερα να το στηρίξει η Διεθνής Κοινωνία!

Έρχεται τό Πρόγραμμα "Hellenic Quest", για το οποίο θα διαβάσετε παρακάτω!

"Η κοινωνία μας χρειάζεται ένα εργαλείο που θα της επιτρέψει ν' αναπτύξει τη δημιουργικότητά της, να εισαγάγει καινούργιες ιδέες και θα της προσφέρει γνώσεις περισσότερες απ' όσες ο άνθρωπος μπορούσε ως τώρα να ανακαλύψει", είπε κάποιος από τους πρωτεργάτες της ιδέας!

"Το ενδιαφέρον για την Ελληνική προέκυψε από τη διαπίστωση των επιστημόνων πληροφορικής και υπολογιστών ότι οι Η/Υ προχωρημένης τεχνολογίας δέχονται ως νοηματική γλώσσα μόνον την Ελληνική. Όλες τις άλλες γλώσσες τις χαρακτήρισαν σημειολογικές ..".

Το κορύφωμα της ιδέας αυτής ήλθε από τούς Ισπανούς Ευρωβουλευτές, οι οποίοι "ζήτησαν να καθιερωθεί η Ελληνική ως επίσημη της Ευρωπαϊκής Ένωσης".

Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Βουλευτές, Ακαδημαϊκοί, Πανεπιστημιακοί, Εκπαιδευτικοί και λοιποί δημόσιοι παράγοντες ή λειτουργοί, τις τελευταίες δεκαετίες βάλθηκαν να γκρεμίσουν όχι μόνον τήν αθάνατη ελληνική γλώσσα, αλλά και την ιστορική μνήμη, την αγάπη πρός την Πατρίδα, το σεβασμό πρός τόν Σωτήρα Χριστό, την ένταξή μας στην Ορθόδοξη Εκκλησία, την Ορθόδοξη πίστη κλπ., όλα δηλ τα ερείσματα του Ελληνισμού, τα οποία συγκεφαλαιώνονται σε δύο και μόνον λέξεις: "Ελληνοχριστικός Πολιτισμός".

Στις ημέρες μας δυστυχώς ακόμη και Ορθόδοξοι Ιεράρχες ή και Πανεπιστημιακοί Καθηγηταί της Θεολογίας "σερβίρουν" ιδέες όπως "την Μετα-Πατερική Θεολογία" ή την "Αναθεώρηση των Ιερών Κανόνων" καί άλλα "τρελλά" θεωρήματα!!!!

Το Πρόγραμμα "Hellenic Quest" τελικά, κατά τήν ταπεινή μας γνώμη, είναι ένα πολύ δυνατό φτύσιμο στο πρόσωπο όλων αυτών των "σκοταδιστών", οι οποίοι με κάθε τρόπο πολεμούν τον Ελληνοχριστιανικό Πολιτισμό, όποιοι κι άν είναι, όπου και αν ανήκουν!

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Εμφανίσεις: 76761
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!