Ως ορθόδοξοι δεν φοβόμαστε την "Κάρτα του Πολίτη"

ImageΕλάχιστοι θεολόγοι, αλλά και ελάχιστοι κληρικοί παντός βαθμού, όταν τους ρωτούν οι πιστοί τι να πράξουν με την ηλεκτρονική κάρτα, αν πρέπει να την παραλάβουν η όχι, εκείνοι απαντούν: «Μη φοβόσαστε εμείς έχουμε τον Χριστό».
Τα ίδια λέγουν και όταν τους ρωτούν οι πιστοί περί Αντιχρίστου. Άλλα ρωτούν οι πιστοί, άλλα απαντούν οι θεολόγοι και οι ρασοφόροι.
Ως Έλληνες πολίτες και ορθόδοξοι χριστιανοί για μια φορά ακόμα δηλώνουμε ότι, δεν φοβόμαστε καμία ηλεκτρονική κάρτα, κανένα ηλεκτρονικό φακέλωμα, κανένα χάραγμα, κανένα 666, κανέναν Αντίχριστο, διότι έχουμε καθημερινά στην καρδιά μας τον Χριστό και είμαστε χαραγμένοι με το σημείο του Σταυρού την ημέρα της βαπτίσεώς μας.
Άρα χωρίς τη θέλησή μας και τη σύμφωνη γνώμη μας, ο,τι και να μας κάνουν δεν μπορεί να μας βλάψει, αφού δεν θα έχει την δική μας συγκατάθεση.

Όμως, εμείς λέμε ΟΧΙ στην κάρτα του πολίτη και στο κράτος του Αντιχρίστου διότι:

1ον Η Αγία Γραφή προ 2000 ετών, μας προειδοποίησε ότι θα έλθει εποχή που θα αλλάξει ο τρόπος του οικονομικού συστήματος και συναλλαγών και θα γίνονται όλα με έναν διαφορετικό τρόπο, στον οποίον ο χριστιανός κατά την Αγία Γραφή δεν πρέπει να τον αποδεχθεί.
Δια να αναγνωρίσουν οι χριστιανοί ποιά εποχή θα είναι αυτή, η Αγία Γραφή μας τόνισε ότι ο διαφορετικός αυτός τρόπος συναλλαγής χρημάτων, θα χρησιμοποιεί ως κωδικό το νούμερο 666 (Αποκ. κεφ. ιγ´).
Σήμερα ζούμε σ᾽ αυτήν την εποχή. Όλοι γνωρίζουν ότι η παγκόσμια ηλεκτρονική διακυβέρνηση, όπως έχουν δηλώσει οι Υπουργοί και βουλευτές, χωρίς το 666 δεν λειτουργεί. (Βλ. Ορθόδοξη Μαρτυρία τεύχος 107).

Εμείς όχι από φόβο, αλλά κάνοντας υπακοή στην Αγία Γραφή και στην Ορθόδοξη πίστη μας, δεν αποδεχόμεθα με τη θέλησή μας, την κάρτα του πολίτη που είναι το κλειδί για να ανοίξει η ηλεκτρονική διακυβέρνηση και να γίνουμε με τον τρόπο αυτό πολίτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης της Νέας Τάξης Πραγμάτων που αρχηγό της θα έχει τελικά τον Αντίχριστο.

Όπως δεν θα δεχόμασταν να γίνουμε συμμέτοχοι με τη θέλησή μας σε ο,τιδήποτε θα προωθούσε οποιαδήποτε αμαρτία η κακό δια τον συνάνθρωπό μας, διότι αυτό θα ήταν πτώση του χριστιανού, έτσι δεν συμμετέχουμε στην προώθηση και στη δημιουργία του Κράτους του Αντιχρίστου, διότι αποτελεί πτώση, αφού η Γραφή μας λέγει να μείνουμε έξω από το σύστημα αυτό.

2ον Από το 1997 αλλά και σε πρόσφατο άρθρο μας του 2010 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Ορθόδοξη Μαρτυρία» και στο διαδίκτυο, έχουμε δηλώσει ότι είτε υπάρχει το 666 είτε όχι, δεν πρέπει οι πιστοί να παραλάβουν την κάρτα του πολίτη η την ηλεκτρονική ταυτότητα, αφού η κάρτα του πολίτη βασίζεται στη Συνθήκη του Σένγκεν, που σημαίνει ότι η κάρτα αυτή θα είναι: Ταυτότητα, Βιβλιάριο τραπέζης, Βιβλιάριο υγείας, Άδεια οδήγησης, Φοροκάρτα, Διαβατήριο κτλ.
Άρα κάθε κίνησή σου θα ελέγχεται, από το τι τρως (νηστεύεις;), τι βιβλία αγοράζεις (χριστιανικά, πολιτικά κτλ.), προς τα που καθημερινά κινείσαι κτλ.
Εάν είχε ο Χίτλερ σε ηλεκτρονική μορφή όλα αυτά τα στοιχεία των πολιτών της Ευρώπης που δημιουργούν το πραγματικό προφίλ σου, σκεφθήκατε πόσο εύκολο θα του ήταν μέσα σε μία νύχτα να συλλάβει και να εξοντώσει όλο το γένος των Εβραίων; Αυτό θα πάθουν οι χριστιανοί εάν πολιτογραφηθούν ως πολίτες με τη θέλησή τους, στο Κράτος του Αντιχρίστου.

Δι᾽ αυτούς και άλλους λόγους όπως, η κατάργησή του ανθρώπου ως προσώπου και η μετατροπή του σε αριθμοποιημένο άτομο, η κατάργησή της προσωπικής ελευθερίας κτλ. μας αναγκάζουν απερίφραστα να δηλώσουμε ότι εμείς υπακούμε στην Αγία Γραφή και στον λόγο του Θεού και όχι στις εντολές του κράτους αφού εναντιώνονται στο λόγο του Χριστού μας.
Εμφανίσεις: 67477
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!