Στο Φανάρι ο Μητροπολίτης Πατρών και ο Επίσκοπος Κερνίτσης

06654Στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, του παγκόσμιου αυτού «Φάρου» της Χριστιανοσύνης που θεωρείται ένα από τα αρχαιότερα κέντρα της χριστιανικής πατροπαράδοτης εκκλησίας, στο Φανάρι μετέβησαν σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος μαζί με τον Βοηθό Μητροπολίτη, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης κ. Χρύσανθο Στελλάτο.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr ο πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Σκιαδαρέσης, προιστάμενος του ναού του Αγίου Ανδρέου και υπεύθυνος Τύπου και επικοινωνίας της Μητροπόλεως Πατρών, η επίσκεψη του κ. Χρυσοστόμου και του κ.κ. Χρυσάνθου έχει καθαρά εθιμοτυπικό χαρακτήρα και θα είναι σύντομη χρονικά αφού οι δύο αρχιερείς αναμένεται την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 να βρίσκονται πίσω στην έδρα τους, την Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μητροπολίτης Πατρών και ο Επίσκοπος Κερνίτσης αναχώρησαν για το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως νωρίς το πρωί της Πέμπτης 22 Ιανουαρίου 2015.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η συνάντηση με τον Παναγιότατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, αυτήν την φωτεινή πνευματική προσωπικότητα της παγκόσμιας ορθοδοξίας και η επίσημη παρουσίαση του κ. Χρυσάνθου Στελλάτου στον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Εμφανίσεις: 85318
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!