Στο Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής ο Οικουμενικός Πατριάρχης (ΦΩΤΟ)

moysiko-1

ΚΟΜΟΤΗΝΗ | ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΟΛΥΓΕΝΗΣ

Το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής επισκέφθηκε πριν από λίγο ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.

Ο κ. Βαρθολομαίος έτυχε θερμής υποδοχής στην είσοδο του σχολείου από τον Διευθυντή κ. Σιμιτόπουλο Δημήτριο και τους Καθηγητές.

Στην συνέχεια ο Οικουμενικός Πατριάρχης οδηγήθηκε στο αμφιθέατρο του σχολείου, όπου το σύνολο των μαθητών των υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό ψάλλοντας το πολυχρόνιό του.

Καλωσορίζοντας τον κ. Βαρθολομαίο ο κ. Σιμιτόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε: ''Είναι μεγάλη χαρά και ευλογία που σας έχουμε σήμερα κοντά μας, καθώς η παρουσία του Προκαθημένου της Ορθοδοξίας στο σχολείο μας δίνει δύναμη στα παιδιά να συνεχίσουν την χρονιά τους''.

Αμέσως μετά ακολούθησε εορταστική εκδήλωση όπου η ορχήστρα και η χορωδία του σχολείου απέδωσαν παραδοσιακά τραγούδια της Θράκης και του Πόντου.

Ο κ. Βαρθολομαίος στην ομιλία του τόνισε: ''Με πολλήν χαράν ευρισκόμεθα σήμερα πλησίον σας, δια να μεταφέρωμεν προς όλους εσάς, την ευλογίαν της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, και να σας ευχηθούμε πλουσίαν την ευλογίαν και τον φωτισμόν του παναγάθου Θεού κατά το νέον σχολικόν έτος''.

''Να ευχαριστήτε τον Θεόν και τους καλούς γονείς σας δι᾽ αυτήν την δυνατότητα και να καταβάλλετε κάθε δυνατήν προσπάθειαν να αξιοποιήτε όσα οι καθηγηταί σας με πολλήν αγάπην και κόπον σας διδάσκουν και σας συμβουλεύουν, διότι αυτά αποσκοπούν εις την πρόοδον και την προκοπήν σας'', συμπλήρωσε ο κ. Βαρθολομαίος

Κλείνοντας ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας υπογράμμισε: ''Κατακλείοντες, λοιπόν, τας ολίγας αυτάς πατρικάς σκέψεις σας ευλογούμεν από καρδίας και ευχόμεθα να προοδεύετε και να προκόπτετε και να έχετε πάντοτε την χάριν και την ευλογίαν του Θεού εις την ζωήν σας''.

moysiko-4

moysiko-3

moysiko-5

moysiko-6

moysiko-7

moysiko-2

moysiko-8

moysiko-9

moysiko-10

Εμφανίσεις: 43953
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!