images/logo_print.jpg

Η βοήθεια των Ελλήνων Εφοπλιστών στην ακριτική Ελλάδα

Δημιουργηθηκε στις Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014
Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Καστορίας - 11.05


boi

Τα δέματα από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών μοιράστηκαν σήμερα, Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014, μέσα από το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας.

Κάθε μήνα και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, η Ένωση Εφοπλιστών αποστέλλει δέματα στην Ιερά Μητρόπολη, τα οποία προορίζονται για τις οικογένειες που έχουν ανήλικα παιδιά.

Η τοπική μας Εκκλησία ευχαριστεί και ευγνωμονεί τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών για τη συνεχή προσφορά και την αμέριστη συμπαράσταση στους ακρίτες της πατρίδος μας που δοκιμάζονται από την κρίση που βιώνει ο τόπος μας.

Εμφανίσεις: 35223
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: