Η Ιερά Μητρόπολις Σερρών και Νιγρίτης με αισθήματα βαθειάς συγκίνησης αναγγέλει την προς Κύριον εκδημία του Μακαριστού Αρχιμανδρίτου π. Θεοφίλου Ζησοπούλου.
Ο Μακαριστός Αρχιμανδρίτης π. Θεόφιλος διηκόνησε για πολλά χρόνια το Ιερό θυσιαστήριο και την Εκκλησία ως Ιεροκήρυξ και πνευματικός, αφήνοντας πίσω του πλούσιο πνευματικό έργο.
Υπήρξε ο οραματιστής και ιδρυτής της Ορθοδόξου Χριστιανικής αδελφότητος Αγία Λυδία η Φιλιππησία στην Ασπροβάλτα, του Ραδιοφωνικού Σταθμού Λυδία η Φιλιππησία, και του Τηλεοπτικού Σταθμού 4Ε από όπου καθημερινά συνέχισε την διακονία του στην Εκκλησία και τον λαό του Θεού.
Η εξόδιος ακολουθία του, θα τελεσθεί αύριο Τετάρτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 15.00 , στον Ιερό Ναό Αγίας Λυδίας της ομωνύμου αδελφότητος στην Ασπροβάλτα.