images/logo_print.jpg

«Ιερά» μπλεξίματα με την Δικαιοσύνη για την Μητρόπολη Σταγών

Δημιουργηθηκε στις Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012
Γράφτηκε από τον/την Trikalanews.gr


0-stagonmeteoronΣτο εδώλιο του κατηγορουμένου, θα βρεθεί την ερχόμενη Πέμπτη, μετά από μήνυση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας και κατηγορούμενος για αυθαίρετες οικοδομικές κατασκευές, ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, η Μητρόπολη αγόρασε το 1991 όταν ιδρύθηκε, οίκημα από Καλαμπακιώτη απέναντι από το νεκροταφείο που πιθανών δεν γνώριζε, ότι ένα μέρος του οικοδομήματος είναι εντός της αδόμητης ζώνης των Μετεώρων.

Ωστόσο, η Ιερά Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων προχώρησε σε συμπληρωματικές εργασίες επισκευής του δεύτερου ορόφου του επίμαχου οικήματος, παράνομα μέσα στην επίμαχη αδόμητη ζώνη.

Τον δεύτερο αυτόν όροφο, χρησιμοποιούν ως κατοικία ο Μητροπολίτης και ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων.

Εμφανίσεις: 34616
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: