images/logo_print.jpg

Oι Προικοννησιώτες στη Σαλαμίνα μαζί με τον Μητροπολίτη κ. Ιωσήφ

Δημιουργηθηκε στις Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012
Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr - 11.27


iosifΣτην Παναγία την Ιμβριώτισσα, στα Αμπελάκια της Σαλαμίνος, τέλεσε την Ακολουθία των Γ΄ Χαιρετισμών ο Σεβ. Μητροπολίτης Προικοννήσου κ. Ιωσήφ.

Εκτός από τους Ιμβρίους της Σαλαμίνος και πολλούς της Αθήνας, εκκλησιάστηκε και ένας μεγάλος όμιλος Παλατιανών (Προικοννησιωτών) από τα Νέα Παλάτια Ωρωπού, καθώς και αρκετοί Αμπελακιώτδες, με τον ιερέα τους π. Αναστάσιο Φελεμέγκα.

Στα αναλόγια έψαλλαν οι Πρόεδροι των δύο Αδελφοτήτων κ.κ. Χρήστος Ροδιάς (Ιμβρίων) και Θεόφιλος Μηλιόγλου (Προικοννησιωτών). Στο κήρυγμά του ο κ. Ιωσήφ ανέλυσε το ρόλο της Παναγίας στη ζωή των πιστών και μάλιστα στις δύσκολες ώρες σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.

Επίσης μετέφερε την αγάπη και τις ευλογίες του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου του Ιμβρίου και τόνισε πως η Μητέρα Εκκλησία της Κωνσταντινουπόλεως συνοδεύει πάντοτε με τη στοργή και τις ευχές Της όλα τα ξεριζωμένα παιδιά της. 

Εμφανίσεις: 36104
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: