Ο Επίσκοπος Τούλτσεα στην Ι.Μ. Σταυροβουνίου (ΦΩΤΟ)

DSC 0114

Του Αιμίλιου Πολυγένη | Κύπρος

Την Κύπρο επισκέπτεται ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τούλτσεα κ. Βησσαρίων της Ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Ο ελληνομαθής Επίσκοπος Τούλτσεα βρίσκεται στην Κύπρο με αφορμή την τελετή των εγκαινίων του Ιερού Ναού της Αγίας Κυριακής και του Αγίου Ιωάννου του Ρουμάνου, που θα τελεστούν στην Ι.Μ. Ταμασού.

Το πρωί ο Επίσκοπος Τούλτσεα επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Σταυροβουνίου, όπου έκει έτυχε θερμής υποδοχής από τον σεβάσμιο Ηγούμενο Αθανάσιο Σταυροβουνιώτη.

Ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησε τον Γέροντα και τους πατέρες για την υποδοχή, τονίζοντας ότι είναι ιδιαίτερη χαρά που βρέθηκε στο ευλογημένο Μοναστήρι.

Στη συνέχεια στο Αρχονταρίκι της Μονής ο Γέροντας Αθανάσιος, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βιώνει η Ελλάδα και η Κύπρος.

''Οι δυσκολίες που βιώνουμε τις παραχωρεί ο Θεός, για τις αμαρτίες μας, και όχι για τις αρετές μας'', τόνισε μεταξύ άλλων ο Γέροντας Αθανάσιος.

Επίσης να σημειωθεί ότι ο Επίσκοπος Τούλτσεα, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή της Αγίας Θέκλας, και τον Ναό του Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα.

DSC 0109

DSC 0110

DSC 0112

DSC 0116

DSC 0133

Εμφανίσεις: 99815
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!