Πατριάρχης Ρουμανίας: ''Προσευχηθείτε για την Συρία και τη Μέση Ανατολή''

roumanias1

Του Αιμίλιου Πολυγένη

Να προσευχηθούν για την ειρήνη κάλεσε Ιεράρχες, Ιερείς, μοναχούς, μοναχές και όλους τους πιστούς, ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ. Δανιήλ.

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ρουμανίας επί τη ευκαιρία της εορτής της Γεννήσεως της Θεοτόκου την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, έκανε γραπτή έκκληση για προσευχή ώστε να επικρατήσει η ειρήνη στο κόσμο.

"Καλώ όλους να προσευχηθείτε για την ειρήνη, αλλά και όσους βρίσκονται σε ανάγκη και κίνδυνο", αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης Δανιήλ στην επιστολή του.

Σε άλλο σημείο ο Πατριάρχης τονίζει: "Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να προσεύχονται για την ειρήνη, σύμφωνα με το θέλημα του Κυρίου, ο οποίος είπε: «Μακάριοι οι ειρηνοποιοί, ότι αυτοί υιοί Θεού κληθήσονται» (Κατ. Ματθαιον 5:9).

Κλείνοντας ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ρουμανίας, μεταξύ άλλων αναφέρει: "Την Κυριακή να προσευχηθούμε ιδιαίτερα για την ειρήνη στην Συρία, την Αίγυπτο και όλες τις περιοχές της Μέσης Ανατολής, όπου εκεί οι αδελφοί μας Χριστιανοί είναι θύματα καταπίεσης και βίας."

Εμφανίσεις: 61511
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!