Ο Πατριάρχης Βουλγαρίας ευλόγησε Πρωθυπουργό και Υπουργούς

boulgarias-mpoiko

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

Τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς της Κυβέρνησης επισκέφθηκε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ. Νεόφυτος, με αφορμή την πρώτη τακτική συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

Η επίσκεψη του Πατριάρχη έγινε μετά από πρόσκληση του Πρωθυπουργού κ. Μπόϊκο Μπορίσωφ, ο οποίος την προηγούμενη ημέρα είχε συνάντηση με τον Προκαθήμενο στο Πατριαρχείο.

Ο Πρωθυπουργός παρουσίασε στον Πατριάρχη Νεόφυτο το νέο Υπουργικό Συμβούλιο, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για την χθεσινή συνάντηση πυο πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα.

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Βουλγαρίας με την σειρά του ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για όσα έχει κάνει για την Εκκλησία, τονίζοντας πως "τόσοι ναοί έχουν αποκασταθεί και συντηρηθεί με δική σας πρωτοβουλία, γι αυτό σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου."

"Ας προσευχηθούμε για το νέο έτος να είναι ευλογημένο για το καλό της χώρας, της Αγίας Εκκλησίας και για τον βουλγαρικό λαό" πρόσθεσε ο Πατριάρχης Νεόφυτος.

Τέλος ο Πατριάρχης ευλόγησε τα Μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και ευχήθηκε να έχουν φώτιση, υγεία και καλές προθέσεις σε ότι κάνουν.

image 1

image 2

image 3

image 4

Εμφανίσεις: 30446
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!