Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Πατριάρχη Βουλγαρίας στη Ρωσία

DSC03893

Ολοκληρώθηκε η επίσημη επίσκεψη του Πατριάρχη Βουλγαρίας κ. Νεοφύτου στην Εκκλησία της Ρωσίας, η οποία άρχισε από τις 23 Μαϊου 2014.

Τον Πατριάρχη Νεόφυτο στον αερολιμένα «Πούλκοβο» Αγίας Πετρουπόλεως προέπεμψαν ο Μητροπολίτης Αγίας Πετρουπόλεως και Λάντογκας Βαρσανούφιος, Πρωτοσύγκελος του Πατριαρχείου Μόσχας, ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνας, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, ο Επίσκοπος Βοσκρεσένσκ Σάββας, πρώτος αναπληρωτής του Πρωτοσυγκέλου του Πατριαρχείου Μόσχας και κληρικοί του Πατριαρχείου.

Στα πλαίσια της επισκέψεώς του ο Αγιώτατος Πατριάρχης Νεόφυτος προσκύνησε τα ιερά σεβάσματα της Μόσχας και της Αγίας Πετρουπόλεως, συλλειτούργησε με τον Αγιώτατο Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο, επισκέφθηκε τις Θεολογικές Σχολές Μόσχας και Αγίας Πετρουπόλεως, είχε συνάντηση με τον Κυβερνήτη της συμπρωτεύουσας κ. Γ. Πολτάβτσενκο, ενώ τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Ρώσου αυτοκράτορα Αλεξάνδρου Β΄, Απελευθερωτή της Βουλγαρίας.

DSC037841

DSC03888

Εμφανίσεις: 67438
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!