Συνάντηση Βλαντιμίρ Πούτιν με Πατριάρχη Βουλγαρίας Μάξιμο

ImageΜε τον Πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν συναντήθηκε ο Πατριάρχης Βουλγαρίας κ. Μάξιμος, στον Καθεδρικό Ναό του  Αγίου Πρίγκιπα Αλεξάνδρου Νιέφσκι στη Σόφια.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έφθασε στον ναό του Αγίου Αλεξάνδρου Νιέφσκι, συνοδευόμενος από τον Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας κ. Μπόρις Μπορισόφ.

Ο κ. Πούτιν μόλις εισήλθε στον ναό έκανε τον σταυρό του και άναψε ένα κεράκι, και στη συνέχεια ασπάστηκε τα λείψανα του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου που μεταφέρθηκαν από την Σωζόπολη στη Σόφια.

Εν συνεχεία ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Βουλγαρίας Μάξιμο, εντός του ιερού του ναού.Image

Ο Πατριάρχης Μάξιμος ευχήθηκε στον κ. Πούτιν, υγεία, μακροζωία, ευτυχία και την χάρη του Θεού για τα έργα που κάνει προς όφελος του λαού.

Επίσης ο Πατριάρχης Βουλγαρίας, ζήτησε από τον Πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν να μεταφέρει τις θερμότερες ευχές στον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλο.

«Είναι μεγάλη τιμή που σας γνωρίζω και που επισκέπτομαι τον ναό αυτό. Ένα ναό που είναι από τα φωτεινότερα σύμβολα της πνευματικής και ιστορικής εγγύτητας των λαών μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Πούτιν προς τον Πατριάρχη Μάξιμο.

Τέλος, ο κ. Βλαντιμίρ Πούτιν προσέφερε στον Πατριάρχη Μάξιμο μια εικόνα της Παναγίας του Καζάν.

Image

Image

Εμφανίσεις: 98435
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!