Προσευχήθηκαν για τα θύματα του εμφυλίου πολέμου στην Ουκρανία

197941.p

Του Αιμίλιου Πολυγένη


Για όλους εκείνους που έχασαν την ζωή τους πριν από ένα χρόνο στην Πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου, αλλά και όσους έχασαν την ζωή τους κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου στην Ουκρανία προσεύχηθηκε σημερα ο Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Ονούφριος.

Η προσευχή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου και Θεοδοσίου στη Πετσέρσκαγια Λαύρα, παρουσία συγγενών των θυμάτων αλλά και εκατοντάδων πιστών.

"Προσευχηθήκαμε σήμερα για τους γιούς, τις κόρες, της μητέρες, του πατέρες της πατρίδος μας, οι οποίοι έχασαν την ζωή τους με τραγικό τρόπο στις βιαίες κοινωνικές συγκρούσεις πριν από έναν χρόνο" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μακαριώτατος.

Επίσης ο κ. Ονούφριος τόνισε: "Προσευχόμαστε ο Θεός να αναπάυει τις ψυχές τους εν σκηναίς δικαίων! Το αίμα των αδελφών μας βοά για ειρήνη στην Ουκρανία."

Κλείνοντας ο Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας προέτρεψε όλους την περιόδο της Σαρακοστής, να αφιερωθούν στην προσευχή και να κάνουν φιλανθρωπίες και ελεημοσύνη για τις ψυχές των αδελφών τους που χάθηκαν.

Εμφανίσεις: 21464
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!