Ο Πατριάρχης Μόσχας συναντήθηκε με παιδιά από το Ντονμπάς

2P2014

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

Με παιδιά από το Ντονμπας συναντήθηκε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κυρίλλος, μετά το πέρας της τελετής εγκαινίων στην Εκκλησία του Ευαγγελισμού στο Σοκολίνκι της Μόσχας.

Η ομάδα μαθητών από το Ντονμπάς έφτασαν στην ρωσική πρωτεύουσα μετά από πρόσκληση Πανρωσικού Ιδρύματος, για να συμμετάσχουν σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Ο Πατριάρχης Κύριλλος απευθυνόμενος προς στα παιδιά μεταξύ άλλων τόνισε: "Περνάτε δύσκολες στιγμές, αλλά πολλοί από τους συμμαθητές σας έχουν δει τόσο πολύ πόνο και δυστυχία, που ίσως δεν έχετε δεί."

"Εύχομαι ο Θεός να σταματήσει αυτή την δυστυχία και να μην σκληρύνουν οι καρδιές σας, αλλά αντιθέτως να ζητήσουμε από τον Κύριο να πάρει το φορτίο μας και να ζούμε σύμφωνα με την διδασκαλία του", πρόσθεσε ο Πατριάρχης Κύριλλος.

Σε άλλο σημείο ο Πατριάρχης φανερά συγκινημένος ανέφερε ότι θα προσεύχεται στον Θεό να απαλύνει τον πόνο και την θλίψη τους, και να σταματήσει η αιματοχυσία στο Ντονμπάς.

Τέλος ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας προσέφερε σε όλα τα παιδιά από ένα δώρο, ενώ τους ευχήθηκε να έχουν καλά χριστούγεννα αγαπημένοι με τις οικογένειες τους.

Εμφανίσεις: 24390
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!