Το «Μάτι του Σάουρον» προκαλεί την αντίδραση της Ρωσικής Εκκλησίας

ImageHandler

«Μην εκπλαγείτε αν αργότερα συμβεί κάτι κακό στην πόλη» προειδοποίησε εκπρόσωπος της ρωσικής εκκλησίας


«Κλειστό» φαίνεται ότι θα μείνει το «Μάτι του Σάουρον», το έργο τέχνης που θέλησαν να στήσουν οπαδοί των βιβλίων του JRR Tolkien σε ουρανοξύστη στη Μόσχα.

Αιτία η οργισμένη αντίδραση της Ρωσικής Εκκλησίας εκπρόσωπος της οποίας χαρακτήρισε το έργο ως «δαιμονικό σύμβολο» που θα μπορούσε να προκαλέσει βαρύτατες συνέπειες στη ρωσική πρωτεύουσα.

«Ένα τέτοιο σύμβολο του θριάμβου του κακού υψώνεται στην πόλη και γίνεται πρακτικά το υψηλότερο αντικείμενο. Είναι αυτό κακό ή καλό; Φοβάμαι ότι είναι μάλλον κακό. Απλά μην εκπλαγείτε αν αργότερα συμβεί κάτι κακό στην πόλη» δήλωσε ο Βσέβολοντ Τσάπλιν.

Ορθοδόξοι έφτασαν μάλιστα στο σημείο να συντάξουν κείμενο για συλλογή υπογραφών μέσω διαδικτύου προκειμένου να ματαιώσει τα σχέδια.

Τελικά η ομάδα Svechenie υποχρεώθηκε να ανακοινώσει ότι δεν θα προχωρήσει στην υλοποίηση του σχεδίου της.

Το «Μάτι του Σάουρον» στα βιβλία του Tolkien είναι ένα φλεγόμενο μάτι που ελέγχεται από τον «σκοτεινό» λόρδο Σάουρον και παρακολουθεί όλες τις κινήσεις στη Μέση Γη και κυρίως αυτές όποιου έχει στην κατοχή του το Δαχτυλίδι.

Εμφανίσεις: 42088
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!