Επίσκεψη στο σημείο που δολοφόνησαν την Τσαρική οικογένεια (ΦΩΤΟ)

tsar-12

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΜΠΟΥΡΓΚ | ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΟΛΥΓΕΝΗΣ

Τον χώρο που δολοφονήθηκε η Τσαρική οικογένεια επισκέφθηκε σήμερα μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβ. Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος.

Τον Σεβασμιώτατο ξενάγησε στον χώρο που βρίσκεται κάτω από τον Ναό των Αγίων Πάντων της ρωσικής γης, ο Μητροπολίτης Αικατερίνμπουργκ κ. Κύριλλος.

Ο Μητροπολίτης Κερκύρας είχε την ευκαρία να ενημερωθεί από τον Σεβασμιώτατο για την δολοφονία του Τσάρου Νικολάου Β΄ και της οικογένειας, αλλά και να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας της Τριχερούσας που είχε μέχρι το τέλος ο Τσάρος.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος προσκύνησε την πρώτη λάρνακα που βρέθηκαν τα λείψανα του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ, η οποία φυλλάσεται με ένα μικρό τεμάχιο στον ίδιο χώρο που δολοφονήθηκε η Τσαρική οικογένεια.

Στη συνέχεια στο Επισκοπείο παρουσία και του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσογαίας κ. Νικολάου ο οποίος έφτασε στο Αικατερίνμπουργκ για ένα μοναστικό συνέδριο, ξεναγήθηκαν στο Μουσείο που είναι αφιερωμένο στην Τσαρική οικογένεια.

Εκεί οι Αρχιερείς είδαν προσωπικά αντικείμενα του Τσάρου Νικόλαου Β΄ και της οικογένειας, καθώς και διάφορα χαρτιά, βιβλία, μετάλλια και πολλά άλλα από την εποχή εκείνη.

Τέλος ο Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος μίλησε σε τοπικά ΜΜΕ όπου αναφέρθηκε στις πρώτες εντυπώσεις του ταξιδιού, καθώς και στο σημαντικό γεγονός της ελεύσεως της τιμίας χείρας του Αγίου Σπυρίδωνα στο Αικατερίνμπουργκ.

tsar-1

tsar-2

tsar-3

tsar-4

tsar-5

tsar-6

tsar-7

tsar-8

tsar-9

tsar-10

tsar-11

tsar-13

tsar-14

tsar-15

tsar-16

tsar-17

tsar-18

tsar-19

tsar-20

tsar-21

tsar-22

tsar-23

tsar-24

tsar-25

tsar-26

tsar-27

tsar-28

tsar-29

tsar-30

tsar-31

tsar-32

tsar-33

tsar-34

tsar-35

tsar-36

Εμφανίσεις: 69396
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!