Χειροτονίες στο Αμμάν της Ιορδανίας (ΦΩΤΟ)

amman-6

Χαρές και ευλογίες επεφύλαξε ο Θεός για την Ι. Μητρόπολη Φιλαδελφείας, του ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως.

Της Θείας Λειτουργίας και της τελετής της προσκυνήσεως του Τιμίου Σταυρού προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Φιλαδελφείας κος Βενέδικτος.

Κατά την διάρκεια της Θείας Ευχαριστίας χειροτόνησε Πρεσβύτερο τον Διάκονο π.Σεραφείμ και Διάκονο τον π. Ιωσήφ ,πτυχιούχου Θεολογικής Σχολής Αθηνών, υϊού ιερέως, του π. Χριστοδούλου.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε καταλλήλως και στους δύο, τονίζοντάς τους ότι κλήθηκαν από τον Θεό να διακονήσουν τα παιδιά Του σε δύσκολους καιρούς, αλλά με πίστη και θέληση θα πετύχουν στην νέα αποστολή τους με την χάρη Του.

Υπογράμμισε δε, ότι οφείλουν υπακοή και σεβασμό στην Σιωνίτιδα Εκκλησία και στον σεπτό Προκαθήμενό της, Μακαριώτατο κ.κ. Θεόφιλο, ο οποίος με χαρά επευλόγησε τις χειροτονίες και πολύ κοπιάζει νυχθημερόν για το καλώς νοούμενο συμφέρον του ποιμνίου Του και την ανεύρεση ικανών και μορφωμένων κληρικών.

amman-1

amman-2

amman-3

amman-4

amman-5

amman-7

amman-8

amman-9

Εμφανίσεις: 27414
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!