ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επίσκεψη Δωδώνης Στον Ειρηναίο

dodni

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης


Το θέμα του πρώην Πατριάρχη Ιεροσολύμων Ειρηναίου παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις μετά τις αποκαλύψεις της Romfea.gr και της εκπομπής "Μακκαβαίοι".

Πληροφορηθήκαμε νωρίτερα ότι τον κ. Ειρηναίο επισκέφθηκε στο κελί του ο Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος αυτές τις ημέρες πραγματοποιεί επίσκεψη στους Αγίου Τόπους.

Ο Σεβασμιώτατος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας επιβεβαίωσε το γεγονός αναφέροντας μάλιστα ότι για να πραγματοποιηθεί η επίσκεψη δεν ζήτησε άδεια από την Ισραηλινή αστυνομία.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες με επίσημη ανακοίνωση του το Πατριαρχείο είχε αναφέρει ότι για τις επισκέψεις στον κ. Εηρηναίο την αρμοδιότητα έχει η Ισραηλινή αστυνομία.

Εκ πρώτης απόψεων λοιπόν αυτό φαίνεται να διαψεύδεται.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες μας, την κλειδωμένη πόρτα του κελιού στο οποίο μένει ο κ. Ειρηναίος φέρεται να άνοιξε ένας Διάκος που μένει κοντά δίπλα από το κελί που είναι ο πρώην Πατριάρχης Ειρηναίος.

Πάντως ο κ. Χρυσόστομος δεν ήθελε να πει περισσότερα πράγματα για την υπόθεση αυτή τη στιγμή, δηλώνοντας όμως στην Romfea.gr "ότι τα πράγματα παραμένουν και από τις δύο πλευρές όπως έχουνε."

Περισσότερες λεπτομέριες και αποκαλύψεις στην εκπομπή "Μακκαβαίοι" της επόμενης εβδομάδας.

Εμφανίσεις: 65987
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!