Εορτασμός του Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη στην Συρία (ΦΩΤΟ)

DSC05432

ROMFEA.GR | Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε σήμερα η μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Γεωργίου του νέου Ομολογητού (Καρσλίδη) στην Ιερά Μητρόπολη Λαοδικείας του Πατριαρχείου Αντιοχείας – Συρίας.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν σήμερα με την τέλεση της Θείας Ευχαριστίας υπό του Σεβαμιωτάτου  Μητροπολίτου Λαοδικείας κ. Ιωάννου, με τη συμμετοχή των ιερέων του Καθεδρικού Ναού και πλήθους πιστών.

Να αναφερθεί ότι είναι η πρώτη φορά που πανηγυρίζεται η μνήμη του Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη στην Συρία κατόπιν της ευγενικής δωρεάς λειψάνων του Αγίου από τον Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου, τον οποίον ευχαρίστησε με ευγνωμοσύνη ο Οικείος Δεσπότης κ. Ιωάννης μιλώντας στο κήρυγμα για το γεγονός ότι η Χάρη του Αγίου Πνεύματος είναι πάντα παρούσα στην Εκκλησία του Χριστού, και ότι η αγιότητα δεν ανήκει μόνο στο παρελθόν αλλά και στο παρόν και στο μέλλον.

Ο Άγιος Γεώργιος Καρσλίδης είναι μεγάλο παράδειγμα προς μίμηση στις μέρες μας, αφού έμεινε πιστός στην παρακαταθήκη της χάριτος που έλαβε από τον Χριστό.

laodik1

laodik

DSC05412

Εμφανίσεις: 78010
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!