Δεν αποκεφάλισαν κανέναν από τους δύο απαχθέντες Μητροπολίτες

09921

Του Αιμίλιου Πολυγένη

Τις τελευταίες ημέρες ένα (σκληρό) βίντεο κάνει τον γύρω του διαδυκτίου, στο οποίο φαίνεται ένας ρασοφόρος να αποκεφαλίζεται από Ισλαμιστές αντάρτες.

Ακούγοντας με προσοχή το βίντεο διακρίνονται οι λέξεις «altemarine» που σημαίνει Μητροπολίτης ή Επίσκοπος και «Alepi» που σημαίνει Χαλέπι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr το εν λόγω βίντεο δεν έχει καμία σχέση με τους δύο απαχθέντες Μητροπολίτες.

Το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr σε επικοινωνία που είχε με αξιωματούχο, ενημερώθηκε για το εν λόγω θλιβερό γεγονός.

Στο βίντεο οι Ισλαμιστές αντάρτες σκότωσαν και αποκεφάλισαν ένα συροιακωβίτη ιερέα και δύο βοηθούς του, αφού νωρίτερα το μοναστήρι στο οποίο διέμεναν (ήταν Φραγκισκανών) κάηκε και λεηλατήθηκε.

Επίσης πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, ανακοίνωσε ότι οι δύο απαχθέντες Μητροπολίτες είναι ζωντανοί και συνεχίζονται οι προσπάθειες για την απελευθέρωσή τους.

Τέλος οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών, δήλωσε ότι καθημερινά γίνονται προσπάθειες για την απελευθέρωση των Επισκόπων.

Η Romfea.gr δεν δημοσιεύει το σκληρό βίντεο για ευνόητους λόγους.

Εμφανίσεις: 133367
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!