Ομαδικές βαπτίσεις από τον Μητροπολίτη Κένυας (ΦΩΤΟ)

baptisis-2

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κένυας κ. Μακάριος σήμερα επισκέφθηκε δύο δημοτικά σχολεία, τα οποία βρίσκονται στα ενδότερα της περιοχής του Ελ Ντορέτ.

Και τα δύο δημοτικά σχολεία έχουν παιδάκια από το νηπιαγωγείο μέχρι την 8η τάξη και υπερβαίνουν τα 500 σε κάθε σχολείο.

Είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους διευθυντές και τους δασκάλους των σχολείων και έδωσε τις δέουσες κατευθύνσεις αλλά και τα συγχαρητήριά του προς όλους για τις αξιέπαινες προσπάθειες που καταβάλλουν για την άρτια λειτουργία των σχολείων αυτών, που κυριολεκτικά βρίσκονται στο πουθενά και κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Σεβασμιώτατος, διένειμε βιβλία, γραφική ύλη και δώρα προς τους εκπαιδευτικούς και μπήκε στις τάξεις, όπου μίλησε στους μαθητές.

Για να φτάσει, ο Σεβασμιώτατος, σ’ αυτά τα δύο δημοτικά, έπρεπε να περάσει μέσα από ένα τεράστιο δάσος (φυσική ζούγκλα) με πλούσια τροπική βλάστηση.

Επισκέφθηκε, επίσης, τον παρακείμενο ιερό ναό, στον οποίο πρόκειται να εγκαινιάσει σύντομα.

Κατά τις απογευματινές ώρες τέλεσε ομαδικές βαπτίσεις σε παρακείμενο ποτάμι, μαζί με τους δύο ιερείς της περιοχής αυτής.

Ο Σεβασμιώτατος, σε ομιλία του, εξέφρασε τη χαρά του, γιατί νέα μέλη εντάχθηκαν στη Μια, Αγία και Αποστολική Εκκλησία και τους κάλεσε να παραμείνουν πιστοί και αφοσιωμένοι, μια κι ο Κύριος τους αξίωσε, σήμερα, να λάβουν τα χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος.

baptisis-1

baptisis-3

baptisis-4

baptisis-5

baptisis-6

baptisis-7

baptisis-8

baptisis-9

baptisis-10

baptisis-11

baptisis-12

baptisis-13

baptisis-14

baptisis-15

baptisis-16

baptisis-17

baptisis-18

baptisis-19

baptisis-20

Εμφανίσεις: 40926
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!