Ανταπέδωσε την αγάπη του ο Οικουμενικός Πατριάρχης

ImageΑνταπέδωσε την αγάπη του ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος και ευχαρίστησε σήμερα τον νέο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλαδος κ. Ιερώνυμο, για τα καλά του λόγια, που είπε σήμερα κατα τον αποχαιρετηστήριο λόγο του στην Λειβαδιά.

 

 

Ο κ. Βαρθολομαίος τόνισε χαρακτηριστικά: "Κατά την διάρκεια αυτής της ομιλίας του ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε εις το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο, το οποίο χαρακτήρισε ως θησαυρό, και υπεσχέθη την αμέριστο αγάπη, υποστήριξη και συνεργασία προς την Μητέρα Αγία του Χριστού Μεγάλη Εκκλησία".

 

Επίσης ο Πατριάρχης απηύθυνε μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας υπογραμμίζοντας πως «Αντιμετωπίζουμε όλοι μαζί, με ενθουσιασμό και με χρηστάς ελπίδας, ότι θα έχουμε αρίστη και αγαστή συνεργασία δια το καλό των Εκκλησιών μας και όλης της Ορθοδοξίας, της πανορθοδόξου ενότητος».

 

Τέλος ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο "Ανταποδίδουμε τα αισθήματά του με ειλικρίνεια, με ενθουσιασμό και πολλή αγάπη και ευχόμεθα να τον ενισχύει και να τον φωτίζει ο Θεός εις την νέα ευθυνοφόρο, πολυεύθυνο αποστολή του ως Αρχιεπισκόπου Αθηνών και προέδρου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος».
Εμφανίσεις: 70732
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!