Την Ανθούσα θα επισκεφθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης

ImageΣτην Αθήνα θα βρεθεί για λίγες ώρες ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 10:00 το πρωί,

ο οποίος θα επισκεφθεί την Κοινότητα Ανθούσας Αττικής.

 

Έτσι με την ευκαιρία της επισκέψεως του Οικουμενικού Πατριάρχη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος μαζί με τον κλήρο και τον λαό της Μητροπόλεώς, θα υποδεχθεί τον Παναγιώτατο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ανθούσης, όπου θα αναπεμφθεί Δοξολογία.

 

Στην συνέχεια ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, θα μεταβεί εν πομπή στο Πατριαρχικό καθίδρυμα της Αγίας Σοφίας.

 

Να αναφερθεί πως στην υποδοχή μπορούν να συμμετάσχουν ελεύθερα όσοι κληρικοί και πιστοί επιθυμούν, να εκφράσουν την αγάπη και το σεβασμό τους προς το πρόσωπο του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου.

 

Τέλος ο κ. Βαρθολομαίος θα αναχωρήσει για την Δράμα, με την ευκαιρία των εορτών της αγιοκατατάξεως του οσίου Γεωργίου Καρσλίδη.
Εμφανίσεις: 58583
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!