Έλαβε την επιστολή της Ιερ. Κοινότητος ο Βαρθολομαίος

ImageΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρακτορείου Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr, στα χέρια του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου βρίσκεται

από χθες η επιστολή της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους.

 

Επίσης οι αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν, πως το γράμμα της Ιεράς Κοινότητος του Αγίου Όρους είναι προσεχτικά γραμμένο και τηρεί τις ισορροπίες.

 

Όσον αφορά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε με τις ανταλλαγές ακινήτων της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, η Ιερά Κοινότητα όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες μας, δεν κατακρίνει την προσπάθεια της Μονής η οποία ήθελε να διαφυλάξει την περιουσία της, και εφόσον το θέμα έχει αναλάβει εισαγγελική έρευνα που είδη έχει δρομολογηθεί και στην Βουλή των Ελλήνων, δεν μπορεί να επέλθει στα περαιτέρω.

 

Κλείνοντας την επιστολή της η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους αναφέρει, πως αν το Οικουμενικό Πατριαρχείο θελήσει περισσότερες διευκρινήσεις για το θέμα, η Ιερά Κοινότητα είναι έτοιμη να στείλει αντιπροσωπεία στο Φανάρι για πιο λεπτομερή ενημέρωση.

 

Τέλος κατά πάσα πιθανότητα η απάντηση της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους, θα συζητηθεί στην επόμενη Συνεδρία της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στις 26 με 29 Νοεμβρίου.

 

(Το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr , για ακόμη μια φορά πρώτο στην ενημέρωση και στις αποκαλύψεις)
Εμφανίσεις: 73365
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!