Στην Λαμία αύριο ο Οικουμενικός Πατριάρχης

ImageΤη Λαμία θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος και οι προετοιμασίες στην πόλη για την υποδοχή

του κορυφώνονται.

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η υποδοχή του πατριάρχη θα γίνει στα όρια του νόμου στην περιοχή του Μαρτίνου και το σύνολο των εκδηλώσεων θα εξελιχθεί στην πόλη της Λαμίας και τη Στυλίδα, όπου ο κ. Βαρθολομαίος θα εγκαινιάσει τη "Στέγη γερόντων" της Μητρόπολης Φθιώτιδας.

 

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα συνοδεύεται από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, και το απόγευμα της Παρασκευής θα ανακηρυχθεί διδάκτορας του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας, σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου.

 

Να αναφερθεί πως οι υπηρεσίες της Νομαρχίας Φθιώτιδας θα κλείσουν στις 10.30 το πρωί, ενώ οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία θα κλείσουν για δύο ώρες από τις 10.30 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι.

 

Τέλος τα σχολεία της Λαμίας θα σταματήσουν μετά τις δύο πρώτες ώρες και λίγο αργότερα θα σταματήσουν και τα σχολεία της Στυλίδας, με αφορμή την επίσκεψη του Προκαθήμενου της Ορθοδοξίας.

Εμφανίσεις: 61305
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!