Οικουμενικός: "Συμπάσχουμε με όλους τους αδελφούς μας"

Image"Η σκέψη μας και η προσευχή μας είναι μαζί τους και ευχόμεθα να προστατεύσει ο Θεός τις άλλες περιοχές της Ελλάδος, να σταματήσει το κακό εις την Αττική και να προστατεύσει,

να προφυλάξει τις άλλες περιοχές της Ελλάδος από ανάλογους κινδύνους και απειλές", είπε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος αναφερόμενος στις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν την Αττική, απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου, του χωριού Άγιοι Θεόδωροι στην Ίμβρο.

 

"Σήμερα, που εμείς γιορτάζουμε και πανηγυρίζουμε, αγαπητοί αδελφοί, εις την Ελλάδαν, εις την Αττικήν, όπως θα βλέπετε εις την τηλεόραση, βρίσκονται σε εξέλιξη μεγάλες καταστρεπτικές πυρκαγιές» πρόσθεσε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

 

"Συμπάσχουμε με όλους τους αδελφούς μας, οι οποίοι χάνουν την περιουσία τους, χάνουν τα σπίτια τους, χάνουν το βίος τους και Θεός φυλάξοι, πολλές φορές, απειλείται και η ίδια τους η ζωή", τόνισε κλείνοντας ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος. 
Εμφανίσεις: 65820
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!