Αφίχθη στο Βελιγράδι ο Οικουμενικός Πατριάρχης

ImageΣτο Βελιγράδι αφίχθη πριν από λίγο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος πέταξε με Τουρκικές αερογραμμές ώστε να προεξάρχει της εξοδίου ακολουθίας του μακαριστού

Πατριάρχη Σερβίας Παύλου.

 

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο συνοδεύουν στο Βελιγράδι, ο Μητροπολίτης Τρανουπόλεως κ. Γερμανός, ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, Αρχιμανδρίτης Ελπιδοφόρος Λαμπρυνιάδης και ο Μέγας Αρχιδιάκονος Μάξιμος.

 

Στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης τον Οικουμενικό Πατριάρχη και την συνοδεία του, συνόδευσαν οι Γενικοί Πρόξενοι της Ελλάδος και της Σερβίας.

 

Στο Βελίγραδι τους υποδέχθηκαν ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου κ. Αμφιλόχιος, ο Επίσκοπος Μπρανιτσεβού κ. Ιγνάτιος, ο Έλληνας Πρέσβης στη Σερβία κ. Δημοσθένης Στωίδης, όπως και ο Ρώσος Πρέσβης στη Σερβία.

 

Τέλος, ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης, αμέσως μετά την κηδεία του Πατριάρχη Σερβίας κυρού Παύλου. 

Εμφανίσεις: 41475
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!