Ο Οικουμενικός Πατριάρχης και ο Αντ. Σαμαράς θα εγκαινιάσουν μονάδα αιμοκάθαρσης

ImageΣτις 2 Φεβρουαρίου 2010, η πόλη της Καλαμάτας υποδέχεται  τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο ο οποίος μαζί με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Αντώνη Σαμαρά,  θα εγκαινιάσουν τη νέα υπερσύγχρονη μονάδα αιμοκάθαρσης, του Ομίλου Νεφρολογικών Κέντρων ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ.

Το 1200 τ.μ.  κτίριο, δυναμικότητας 100 ασθενών, τοποθετημένο σε ένα  καταπράσινο περιβάλλον τεσσάρων στρεμμάτων, πλήρως εναρμονισμένο με το πανέμορφο τοπίο της Μεσσήνης, εξυπηρετεί, από το Φεβρουάριο του 2009, τόσο τους αιμοκαθαιρόμενους της ευρύτερης περιοχής, όσο και τους αιμοκαθαιρόμενους επισκέπτες του Ν.Α άκρου της Πελοποννήσου.

Διαθέτει 17 νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα Fresenius Medical Care, είναι επανδρωμένο, με ομάδα, 3 καταξιωμένων νεφρολόγων και άρτιο επιστημονικά, νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ παρέχει συνεχή παρακολούθηση από καρδιολόγο και αγγειοχειρουργό.

Προσφέρει μία πολυτελή κτιριακή υποδομή, µε ευχάριστους χώρους  υποδοχής και φιλοξενίας των ασθενών και των συνοδών τους.

Η νέα μονάδα αιμοκάθαρσης της Καλαμάτας  αποτελεί τμήμα, μιας σειράς προτύπων οργανισμών υγείας νεφροπαθών, που προσφέρουν στον εκάστοτε ασθενή ,την ασφάλεια και την ποιότητα αιμοκάθαρσης, σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον, δίνοντας τους παράλληλα τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις διακοπές τους, σε ένα από τα πλέον ειδυλλιακά μέρη της Ελλάδας.

Στα εγκαίνια, που θα γίνουν την Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, θα παραστούν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, της νομαρχιακής και τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι θα προηγηθεί συνέντευξη τύπου και ξενάγηση στους υπερσύγχρονους χώρους της μονάδας αιμοκάθαρσης.

Εμφανίσεις: 55389
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!