Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο Μουσείο του Παλατιού «Οδοιπορικό»

ImageΣτο μουσείο του Παλατιού «Οδοιπορικό» της Μόσχας, ξεναγήθηκε σήμερα το απόγευμα (20:00) ο Οικουμενικός Παατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.

Να αναφερθεί, ότι ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας και η συνοδεία του διαμένει στο εν λόγω παλάτι, το οποίο στο παρελθόν λειτουργούσε ως Ακαδημία σχετικά με το διάστημα.

Πριν λίγα χρόνια ο Δήμαρχος Μόσχας κ. Γιούρι Λουσκώφ είχε ζητήσει προσωπικά από τον τότε Πρόεδρο κ. Βλαντιμίρ Πούτιν, η Ακαδημία να μεταφερθεί σε άλλο μέρος και το εν λόγω παλάτι να ανακαινισθεί εξ΄ ολοκλήρου και να φιλοξενεί προσωπικότητες.

Να αναφερθεί, ότι ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων παρέθεσε δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου εντός του Παλατιού, όπου εκεί μίλησε για τις ριζικές αλλαγές των τελευταίων ετών στην Αγία Ρωσία.

Εν συνεχεία, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ξεναγήθηκε στο μουσείο που υπάρχει εντός του Παλατιού, όπου θαύμασε από κοντά προσωπικά αντικείμενα των Τσάρων.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος υπέγραψε και στο βιβλίο επισκεπτών του Μουσείου.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Εμφανίσεις: 15868
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!