Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στη Φινλανδία

ImageΠενταήμερη επίσκεψη στη Φινλανδία, πραγματοποιεί από σήμερα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, όπου το βράδυ αμέσως μετά την άφιξή του, θα παραστεί σε δείπνο του Ορθόδοξου Σεμιναρίου.

Να αναφερθεί, ότι αύριοΣάββατο 12 Ιουνίου θα μιλήσει με θέμα «Η Εκκλησία: Η Ελπίδα της Δημιουργίας» και θα εγκαινιάσει το Ορθόδοξο Πολιτιστικό Κέντρου στην πόλη Joensuu.

Ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας την Κυριακή θα παραστεί συμπροσευχόμενος στη Θεία λειτουργία, και εω συνεχεία θα συμμετάσχει σε δεξίωση που θα οργανωθεί από την ορθόδοξη κοινότητα.

Τη Δευτέρα θα παραστεί σε Θεία λειτουργία στο μοναστήρι Valamo, όπου θα ακολουθήσει λεμβοδρομία, στη μονή γυναικών στη Lintula.

Τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο συνοδεύουν στη Φινλανδία ο Μητροπολίτης Περγάμου κ. Ιωάννης, ο Μητροπολίτης Ικονίου κ. Θεόλιπτος, ο Μέγας Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας και ο Πατριαρχικός Διάκονος Νύφων Τσιμαλής.

Τελος, να σημειωθεί, ότι ο Οικουμενικός Πατριάρχης αναμένεται να αναχωρήσει από την Φινλανδία την Τρίτη.

Εμφανίσεις: 49136
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!