images/logo_print.jpg

Η Γ' Στάση των Χαιρετισμών στην Ι.Μ. Γλυφάδας

Δημιουργηθηκε στις Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015
Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Γλυφάδας - 10.32


123

Στον κατάμεστο από πιστούς Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, παρά τη δυνατή βρoχόπτωση, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας Ελληνικού Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος, τέλεσε την Ακολουθία της Γ' Στάσεως των Χαιρετισμών προς τη Θεοτόκο.

Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε: «Όποιος θέλει να σωθεί, πρέπει να ακολουθήσει τ΄αχνάρια της Παναγίας. Θα πρέπει να έχει το Χριστό μέσα του και αυτό θα το καταφέρει μόνο μέσω της Εκκλησίας. Η Παναγία μας είναι το πλοίο που μας οδηγεί στη Σωτηρία.» 

Μεταξύ του εκκλησιάσματος και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Συνόδου κ. Γεώργιος Βασιλείου.

456

Εμφανίσεις: 17219
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: